RSS Feed

Nieuws

Hier vindt u een overzicht van het laatste nieuws.

Nieuwsbrief december 2018

4-12-2018

Het is weer de laatste, gezelligste maand van het jaar. Wij hebben er zin in, u ook? Er zijn echter wel een paar punten waar u als trombosecliënt deze maand rekening mee moet houden. Wij zetten deze graag nog even voor u op een rij. Leest u even mee? Fijne feestdagen!

Lees verder

Nieuwsbrief november 2018

6-11-2018

Optimale vrijheid en kwalitatieve zorg, voor iedereen. Vanuit die gedachte steunt de NTD regelmatig initiatieven die de maatschappelijke en sociale betrokkenheid ten goede komen. Ook dit jaar hebben we weer een mooi project geselecteerd. Welke dat is? Lees snel verder!

Lees verder

Nieuwsbrief oktober 2018

2-10-2018

Als trombosepatiënt heeft u elke dag te maken met de beperkingen van trombose; hoe makkelijk wij het u ook proberen te maken. Mede daarom is er Wereld Trombose Dag. Zaterdag 13 oktober staat – wereldwijd – geheel in het teken van deze vaatziekte. Zodat er meer begrip ontstaat voor u als patiënt, en mensen zich bewuster worden van de impact én risico’s van trombose. En dat is van levensbelang.

Lees verder

Nieuwsbrief september 2018

6-9-2018

De zomer is weer achter de rug. En wát een zomer… Inmiddels maakt de natuur zich langzaam klaar voor de herfst- en winterperiode. Wat betekent deze verandering van seizoen voor u als trombosepatiënt? In deze nieuwsbrief zetten we e.e.a. nog eens voor u op een rij.

Lees verder

Nieuwsbrief juli 2018

9-7-2018

Heeft u vorige maand deelgenomen aan onze prijsvraag? In deze nieuwsbrief maken wij de winnaars bekend. Ook leest u over meten op reis en vertelt Tamara, een cliënt, hoe zij het zelfzorgen onder begeleiding van de NTD ervaart.

Lees verder

Nieuwsbrief april 2018

11-4-2018

In deze editie leest u o.a. over het melden van een ingreep, het vergeten van een tabletje en het doorgeven van vrij verkrijgbare medicijnen.

Lees verder

Meten tijdens de Paasdagen

29-3-2018

Zoals u weet is het niet verstandig om in het weekend en met feestdagen te meten in verband met verminderd toezicht.

Lees verder

Nieuwsbrief januari 2018

29-1-2018

In de nieuwsbrief van deze maand leest u over een aantal belangrijke zaken omtrent uw antistollingsbehandeling. Waarom is een up-to-date medicatielijst zo van belang en hoe geef ik een ingreep door? Ook hebben wij een kleinigheidje weg te geven!

Lees verder

Uw waardering is geld waard

13-12-2017

Steun de actie van 3FM Serious Request met uw waardering over Trombose Zelfzorg op ZorgkaartNederland.

Lees verder

Nieuwsbrief december 2017

5-12-2017

De maand december is aangebroken. Een maand vol cadeaus, lekker eten en veel gezelligheid. Toch is deze periode niet voor iedereen even leuk. Bijvoorbeeld voor kinderen die hun ouders moeten missen. Dit jaar worden de opbrengsten van het Glazen Huis gebruikt om ouders en kinderen met elkaar te herenigen. Vanuit De Nationale Trombose Dienst willen wij dit initiatief ondersteunen. Helpt u mee?

Lees verder