RSS Feed

Nieuws

Hier vindt u een overzicht van het laatste nieuws.

Nieuwsbrief juli 2018

9-7-2018

Heeft u vorige maand deelgenomen aan onze prijsvraag? In deze nieuwsbrief maken wij de winnaars bekend. Ook leest u over meten op reis en vertelt Tamara, een cliënt, hoe zij het zelfzorgen onder begeleiding van de NTD ervaart.

Lees verder

Nieuwsbrief april 2018

11-4-2018

In deze editie leest u o.a. over het melden van een ingreep, het vergeten van een tabletje en het doorgeven van vrij verkrijgbare medicijnen.

Lees verder

Meten tijdens de Paasdagen

29-3-2018

Zoals u weet is het niet verstandig om in het weekend en met feestdagen te meten in verband met verminderd toezicht.

Lees verder

Nieuwsbrief januari 2018

29-1-2018

In de nieuwsbrief van deze maand leest u over een aantal belangrijke zaken omtrent uw antistollingsbehandeling. Waarom is een up-to-date medicatielijst zo van belang en hoe geef ik een ingreep door? Ook hebben wij een kleinigheidje weg te geven!

Lees verder

Uw waardering is geld waard

13-12-2017

Steun de actie van 3FM Serious Request met uw waardering over Trombose Zelfzorg op ZorgkaartNederland.

Lees verder

Nieuwsbrief december 2017

5-12-2017

De maand december is aangebroken. Een maand vol cadeaus, lekker eten en veel gezelligheid. Toch is deze periode niet voor iedereen even leuk. Bijvoorbeeld voor kinderen die hun ouders moeten missen. Dit jaar worden de opbrengsten van het Glazen Huis gebruikt om ouders en kinderen met elkaar te herenigen. Vanuit De Nationale Trombose Dienst willen wij dit initiatief ondersteunen. Helpt u mee?

Lees verder

Nieuwsbrief oktober 2017

4-10-2017

Het kan gebeuren dat u, tijdens uw antistollingsbehandeling, wordt opgenomen in het ziekenhuis voor een ingreep. Welke gevolgen dat heeft voor uw antistollingsbehandeling leest u in deze nieuwsbrief. Ook informeren wij u over de griepprik (de zomer is nu toch echt voorbij) en maken wij de prijswinnaars bekend van de actie uit de vorige nieuwsbrief.

Lees verder

Nieuwsbrief september 2017

6-9-2017

Het kan voorkomen dat er op het beeldscherm van uw meetapparaat een foutmelding verschijnt. Vaak is het probleem eenvoudig op te lossen. In deze nieuwsbrief leest u over wat u kunt doen bij foutmetingen. Ook behandelen wij de meest gestelde vragen en kunt u een leuke prijs winnen.

Lees verder

Vitamine K en bloedstolling

30-8-2017

Zoals u misschien weet is vitamine K belangrijk voor de bloedstolling. Maar waarom eigenlijk?

Lees verder

Zilveren Kruis en De Nationale Trombose Dienst stimuleren zelfmeting

23-8-2017

PERSBERICHT- Zilveren Kruis heeft De Nationale Trombose Dienst als eerste trombosedienst in Nederland gecontracteerd met een meerjarenafspraak voor 2018 en 2019. De Nationale Trombose Dienst biedt in heel Nederland Trombose Zelfzorg aan. Met deze vorm van zorg kunnen patiënten met een vingerprik zelf hun bloedwaarde (INR waarde) meten. Op die manier hoeven zij niet meer wekelijks naar de prikpost voor bloedafname. Na het volgen van een online cursus en persoonlijke uitleg bij de patiënt thuis, kunnen zij hun eigen INR-waarde meten en deze digitaal doorgeven aan De Nationale Trombose Dienst.

Lees verder