Nieuwsbrief juni 2018

4-6-2018

Onlangs heeft een groot deel van u een uitnodiging ontvangen voor ons tevredenheidsonderzoek. U heeft in groten getale de vragenlijst ingevuld. Daar zijn we erg blij mee! In deze nieuwsbrief delen wij de resultaten met u. Verderop in de nieuwsbrief kunt u door een muzikale vraag te beantwoorden een muzikale prijs winnen. Kleine hint: met deze prijs heeft u toegang tot een bibliotheek met miljoenen nummers. Ideaal voor in de auto of op vakantie!

Resultaten tevredenheidsonderzoek
DOOR HUGO STOEVELAAR, OPERATIONEEL DIRECTEUR

In de periode maart-april hebben cliënten die langer dan 3 maanden bij ons onder behandeling staan een uitnodiging ontvangen om deel te nemen aan ons tevredenheidsonderzoek. In totaal hebben 1978 cliënten de vragenlijst ingevuld, hiervoor onze grote dank! Mede dankzij u kunnen wij onze dienstverlening verder optimaliseren.

Klik hier om de resultaten van het onderzoek in te zien.

 

Controle van het meetapparaat
DOOR AMANDA DIEPEVEEN, SERVICEDESK
 

Een vraag die wij ons regelmatig gesteld wordt is of het meetapparaat periodiek gecontroleerd moet worden, oftewel: moet mijn meetapparaat geijkt worden? Hierbij het verlossende antwoord!
Qlabs Meter Hand
Het meetapparaat is voorzien van een kwaliteitscontrole. Wanneer tijdens een INR meting blijkt dat het meetapparaat niet werkt volgens de kwaliteitsnormen, dan verschijnt er een foutmelding op het beeldscherm. Bij problemen verzorgen wij een vervangend meetapparaat indien nodig. U hoeft het meetapparaat dus niet te laten ijken. Voor foutmeldingen verwijs ik u graag door naar de handleiding van het meetapparaat.

 

Waarom is ingevoerde medicatie niet aan te passen? Wij leggen uit!
DOOR RONALD DEKEMA, DOSEERARTS

Medicijnen die u heeft ingevoerd kunnen niet aangepast worden. Indien er wijzigingen zijn, dient u het medicijn opnieuw in te voeren. Waarom is dat eigenlijk?

De reden hiervoor is het technische proces van de website mijn.ntd.nl. Voor elk medicijn moet door het doseerteam gekeken worden of er een actie nodig is, zoals eerder meten of een aanpassing in de dosering.

Jammer genoeg is de te nemen actie niet altijd hetzelfde. Dit hangt af van het type medicatie en het soort verandering en hierdoor moeten wij de aanpassing per medicatie separaat doorkrijgen. Doordat u medicatie stopzet en nieuwe medicatie invoert is het proces erachter efficiënter uit te voeren.

Mocht de medicatie niet correct zijn ingevoerd dan is deze te verwijderen aan de hand van het rode kruisje, mits deze nog niet door ons is gezien en goedgekeurd. Is de medicatie wel gezien en goedgekeurd, dan is dit alleen te corrigeren door de medicatie te stoppen en opnieuw in te voeren.

Hartelijk dank voor uw medewerking!

 

Herinnering voor nieuwe meetdatum
DOOR ANKE KAPPERS, MEDISCHE ADMINISTRATIE

Vergeet u weleens te meten? Om u extra te attenderen op een nieuwe meetdatum is het mogelijk om, buiten de standaard herinnering, ook zelf een herinnering in te stellen. Wanneer en hoe (via SMS of e-mail) u de herinnering wilt ontvangen kunt u instellen via uw persoonlijk dossier via het menu-item Herinneringen.

Herinnering Instellen

 

Bent u een van de winnaars?
DOOR MICHEL VAN BOVEN, SERVICEDESK

Iedereen die weleens mee doet met een prijsvraag weet het: je wint nooit. Maar.. Bij ons is de winkans vele malen groter!  

Prijsvraag
Hoe vaak wisselen de tieners van outfit? U vindt het antwoord in de onderstaande videoclip (klik op de afbeelding om de video te starten).

Prijsvraag

Stuur uw antwoord en uw adres voor 10 juni aanstaande per e-mail naar actie@ntd.nl. Wij verloten 5 Spotify Gift Cards t.w.v. €10,- onder de deelnemers.

Succes en veel kijkplezier!