Uw waardering is geld waard

13-12-2017

Steun de actie van 3FM Serious Request met uw waardering over Trombose Zelfzorg op ZorgkaartNederland.

Ieder jaar kiest het Rode Kruis een zogenaamde stille ramp uit als goede doel van de 3FM-actie Serious Request. De dj's van 3FM laten zich van 18 tot en met 24 december opsluiten, ze eten niet en draaien aan de lopende band plaatjes. Vorig jaar werd maar liefst 9,25 miljoen opgehaald met de actie. De opbrengst van het Glazen Huis van 2017 wordt door het Rode Kruis gebruikt om ouders en kinderen met elkaar te herenigen. Het Glazen Huis staat dit jaar in Apeldoorn.

Vanuit De Nationale Trombose Dienst willen wij dit initiatief ondersteunen en daarbij vragen wij om uw hulp. U kunt de DJ's in het Glazen Huis steunen door uw waardering voor onze Trombose Zelfzorg service uit te brengen op Zorgkaart Nederland. Wij vinden het erg belangrijk om onze diensten te evalueren en indien nodig te verbeteren. Daarom zijn wij ontzettend blij met elke waardering die we ontvangen op Zorgkaart Nederland. En vanaf nu is uw waardering geld waard, en wel t/m 23 december want wij doneren 5 euro per waardering aan 3FM Serious Request*. Op 24 december gaan wij een cheque overhandigen aan de DJ's in het Glazen Huis.

U kunt hier uw waardering op Zorgkaart Nederland uitbrengen. U wordt direct doorgestuurd naar een korte vragenlijst. Dit kost u slechts 2 minuten van uw tijd.

Heeft u ons al gewaardeerd? Dan hoeft u ons niet nog een keer te waarderen. U kunt deze actie dan ondersteunen door ons een e-mail te sturen naar actie@ntd.nl. Wij tellen de ontvangen e-mails bij de waarderingen op.

Hartelijk bedankt voor uw inzet!

*Tot een maximaal bedrag van 2.000 euro

3Fm Serious Request