RSS Feed

Nieuws

Hier vindt u een overzicht van het laatste nieuws.

Nieuwsbrief november

30-11-2015

Het lijkt nog zo ver weg, het feestgedruis rondom Sinterklaas, Kerst en Oud & Nieuw. Toch is het volgende maand alweer december. Om u alvast in een feeststemming te brengen, verloten wij 3 mooie kerstcadeau's voor onder de kerstboom. U hoeft alleen maar het goede antwoord te weten op onze puzzel.

Lees verder

Winnaars kerstactie bekend!

11-12-2015

Tijd om de winnaars van onze kerstactie bekend te maken! Het goede antwoord is: DECEMBERMAAND.

Lees verder

Nieuwsbrief oktober

30-10-2015

In deze editie leest u o.a. over de erfelijke stollingsafwijking Factor V Leiden en de invloed van stress op de antistollingsbehandeling.

Lees verder

Nieuwsbrief september

29-9-2015

Met veel trots presenteren wij u onze Cliëntenraad, die in augustus officieel van start is gegaan. De leden stellen zich in deze nieuwsbrief aan u voor. Ook leest u meer over de naderende griepprik en over onze nieuwe douane- en vakantiebrief in maar liefst 9 verschillende talen.

Lees verder

Nieuwsbrief augustus

31-8-2015

Trombose kan verschillende oorzaken hebben. In de aankomende nieuwsbrieven leest u over de (erfelijke) stollingsafwijkingen die voor een verhoogde kans op trombose zorgen. We starten de reeks in deze nieuwsbrief met een niet-erfelijke stollingsafwijking: het antifosfolipidensyndroom.

Lees verder

Nieuwsbrief juli

29-7-2015

In deze nieuwsbrief maken wij de 3 winnaars van onze zomeractie bekend en leest u de ingezonden tips voor een stabiele INR waarde op vakantie. Ook stellen wij u graag voor aan onze nieuwe doseerarts Edris Nizami.

Lees verder

Nieuwsbrief juni

25-6-2015

Een ander leefpatroon op vakantie kan uw INR waarde flink verstoren. Er zijn een aantal maatregelen die u kunt nemen om deze verstoring zoveel mogelijk te beperken. Wij zijn erg benieuwd naar uw praktijkervaringen op vakantie. Hoe geniet u van uw vakantie rekening houdend met uw INR waarde? Wellicht heeft u een aantal adviezen voor uw mede-cliënt en wint u daarmee een leuk zomerpakket. Lees vooral verder voor meer informatie.

Lees verder

Nieuwsbrief mei

28-5-2015

Het kan voorkomen dat u tijdens uw behandeling bij De Nationale Trombose Dienst behandeld moet worden voor een (kleine) ingreep. Geef dit, indien mogelijk, tijdig aan ons door. Samen met uw behandelend specialist kunnen wij uw antistollingsbehandeling verantwoord voortzetten. Lees vooral verder voor een korte instructie.

Lees verder

Nieuwsbrief april

22-4-2015

Van harte welkom bij onze nieuwsbrief van april. Dinsdag 21 april is er een update geweest van onze website. Daarom leest u in deze editie van de nieuwsbrief meer over een aantal aanpassingen. Ook kunt u in deze nieuwsbrief de vernieuwde handleiding downloaden.

Lees verder

Doe mee en win!

23-3-2015

Pasen staat weer voor de deur..

Lees verder