RSS Feed

Nieuws

Hier vindt u een overzicht van het laatste nieuws.

Nieuwsbrief januari

21-1-2014

Welkom bij onze allereerste nieuwsbrief van 2014! We gaan het jaar direct goed van start met een aantal interessante onderwerpen rondom uw antistollingsbehandeling. Deze maand leert u meer over de oorzaken van trombose en hoe uw INR waarde wordt vastgesteld. De maand februari staat voor de deur en hoewel de winter nog even op zich laat wachten, wordt het zo langzamerhand al een stukje kouder. Wij zijn benieuwd naar uw tips & tricks om, ondanks het koude weer, een goede bloeddruppel te verkrijgen voor de meting.

Lees verder

Nieuwsbrief december

20-12-2013

Het is fijn u mogen te verwelkomen bij onze laatste nieuwsbrief van het jaar. Wat is het jaar weer voorbij gevlogen! 2013 loopt ten einde en dankzij onze innovatieve en actieve houding hebben we vele mensen mogen verblijden met onze zelfzorgmethode. Wij kunnen terug kijken op een positief jaar, ik hoop u ook. Ook in 2014 staan wij voor u klaar om u te voorzien van medisch advies. In deze uitgave van de nieuwsbrief stellen wij u ons doseerteam voor. Tevens een aantal tips om de feestdagen goed door te komen.

Lees verder

Nieuwsbrief november

25-11-2013

De R zit al enige tijd in de maand, de temperatuur daalt en we gaan richting de winter. Daarom in deze nieuwsbrief 10 tips om uw weerstand te verhogen. Deze maand ook een aantal belangrijke mededelingen rondom uw antistollingsbehandeling. Eveneens maken we de winnaar bekend n.a.v. onze kampeeractie. Spannend hoor!

Lees verder

Nieuwsbrief oktober

28-10-2013

Van harte welkom bij onze oktober nieuwsbrief. Wij maken graag van deze gelegenheid gebruik om u voor te stellen aan onze nieuwe collega's die u gaan voorzien van medisch advies. Wellicht heeft u ze al gesproken, en anders spreekt u ze vast op korte termijn. Alhoewel het merendeel van u de camper veilig opgeborgen heeft vanwege het naderende herfst/winter seizoen, staat deze nieuwsbrief grotendeels in het teken van kamperen en vakantie.

Lees verder

Nieuwsbrief september

27-9-2013

Welkom bij onze september nieuwsbrief. De nazomer is van start gegaan en dat betekent dat merendeel van jullie weer veilig thuis zijn van vakantie. Hopelijk hebben jullie een goede vakantie gehad! In deze editie van de nieuwsbrief meer informatie over de INR, voeding en nieuwe antistollingsmedicijnen.

Lees verder

Nieuwsbrief augustus

28-8-2013

Welkom bij onze augustus nieuwsbrief! De nazomer gaat van start en dat betekent dat merendeel van u weer veilig thuis is van vakantie. Hopelijk heeft u een goede vakantie gehad! In deze nieuwsbrief krijgt u antwoord op vragen als: wat is een INR, wat moet ik doen als ik vergeet mijn INR door te geven en hoe staat het met de ontwikkelingen omtrent een nieuwe website?

Lees verder

Nieuwsbrief juli

31-7-2013

Welkom bij onze juli nieuwsbrief! In deze nieuwsbrief gaan wij wat meer in op de vakantieservice. Het is ten slotte nog steeds hartje zomer en velen van u hebben wellicht een mooie vakantie in het vooruitzicht. Ook bijzonder nieuws deze maand: één van onze cliënten heeft dit jaar zijn 12e Nijmeegse Vierdaagse gelopen en we hebben Bas Timmer geadopteerd!

Lees verder

Nieuwsbrief juni

26-6-2013

Welkom bij onze nieuwsbrief van juni. Het weerbeeld werkt niet mee maar de zomer is van start gegaan! Dit kan betekenen dat u binnenkort de koffers pakt naar een zonnige bestemming. In deze editie van onze nieuwsbrief daarom meer informatie voor op reis

Lees verder

Nieuwsbrief mei

29-5-2013

Welkom bij onze nieuwsbrief van mei. Deze maand een boordevolle editie met onder andere informatie rondom INR-schommelingen en de nieuwe samenwerking met Zorgvilla's Twente. Ook willen wij uw aandacht vragen voor onze Facebookactie die we op touw hebben gezet voor Stichting Hartekind.

Lees verder

Meten tijdens de feestdagen

15-12-2014

Zoals u weet is het niet verstandig om in het weekend en met feestdagen te meten in verband met verminderd toezicht.

Lees verder