RSS Feed

Nieuws

Hier vindt u een overzicht van het laatste nieuws.

Duizenden herseninfarcten te voorkomen door diagnostische innovatie

11-3-2014

Nieuw onderzoek bevestigt dat de Duitse uitvinding Stroke Risk Analysis (SRA) de detectie van boezemfibrilleren, de belangrijkste behandelbare risicofactor voor een herseninfarct, sterk verbetert.

Lees verder

Nieuwsbrief maart

5-3-2014

Welkom bij onze maart nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief leest u de ingezonden tips voor het verkrijgen van een mooie bloeddruppel voor uw INR meting. Hartelijk dank voor de inzendingen, er zitten veel goede tips bij!

Lees verder

Bereikbaarheid van de website van De Nationale Trombose Dienst

30-1-2014

Het bedrijf dat de database van De Nationale Trombose Dienst (NTD) beheert, is getroffen door een zeer ernstige storing. Door deze storing zijn de websites van ruim een kwart van de vijfduizend cliënten van het bedrijf getroffen, waaronder de website van de NTD. Bij de storing is iets dat voor onmogelijk werd gehouden, toch gebeurd. Het regelcentrum zelf van het bedrijf is zodanig beschadigd dat wij noch bij onze patiëntgegevens, noch bij onze meest recente back-up gegevens kunnen komen. Daardoor zijn de gegevens van de laatste zes weken onbenaderbaar. Alle gegevens van voor die tijd zijn wel compleet beschikbaar. Zoals het zich nu laat aanzien, zijn er geen persoonlijke- of medische gegevens blijvend verloren gegaan en is de privacy van de patiënten gewaarborgd.

Lees verder

Nieuwe website toevoegen aan favorieten

13-2-2014

Omdat de nieuwe website van De Nationale Trombose Dienst een nieuwe webadres heeft gekregen, is het verstandig om deze opnieuw toe te voegen aan uw favorieten. Hieronder leest u hoe u dit kan toevoegen in de verschillende browsers.

Lees verder

Nieuwsbrief januari

21-1-2014

Welkom bij onze allereerste nieuwsbrief van 2014! We gaan het jaar direct goed van start met een aantal interessante onderwerpen rondom uw antistollingsbehandeling. Deze maand leert u meer over de oorzaken van trombose en hoe uw INR waarde wordt vastgesteld. De maand februari staat voor de deur en hoewel de winter nog even op zich laat wachten, wordt het zo langzamerhand al een stukje kouder. Wij zijn benieuwd naar uw tips & tricks om, ondanks het koude weer, een goede bloeddruppel te verkrijgen voor de meting.

Lees verder

Nieuwsbrief december

20-12-2013

Het is fijn u mogen te verwelkomen bij onze laatste nieuwsbrief van het jaar. Wat is het jaar weer voorbij gevlogen! 2013 loopt ten einde en dankzij onze innovatieve en actieve houding hebben we vele mensen mogen verblijden met onze zelfzorgmethode. Wij kunnen terug kijken op een positief jaar, ik hoop u ook. Ook in 2014 staan wij voor u klaar om u te voorzien van medisch advies. In deze uitgave van de nieuwsbrief stellen wij u ons doseerteam voor. Tevens een aantal tips om de feestdagen goed door te komen.

Lees verder

Nieuwsbrief november

25-11-2013

De R zit al enige tijd in de maand, de temperatuur daalt en we gaan richting de winter. Daarom in deze nieuwsbrief 10 tips om uw weerstand te verhogen. Deze maand ook een aantal belangrijke mededelingen rondom uw antistollingsbehandeling. Eveneens maken we de winnaar bekend n.a.v. onze kampeeractie. Spannend hoor!

Lees verder

Nieuwsbrief oktober

28-10-2013

Van harte welkom bij onze oktober nieuwsbrief. Wij maken graag van deze gelegenheid gebruik om u voor te stellen aan onze nieuwe collega's die u gaan voorzien van medisch advies. Wellicht heeft u ze al gesproken, en anders spreekt u ze vast op korte termijn. Alhoewel het merendeel van u de camper veilig opgeborgen heeft vanwege het naderende herfst/winter seizoen, staat deze nieuwsbrief grotendeels in het teken van kamperen en vakantie.

Lees verder

Nieuwsbrief september

27-9-2013

Welkom bij onze september nieuwsbrief. De nazomer is van start gegaan en dat betekent dat merendeel van jullie weer veilig thuis zijn van vakantie. Hopelijk hebben jullie een goede vakantie gehad! In deze editie van de nieuwsbrief meer informatie over de INR, voeding en nieuwe antistollingsmedicijnen.

Lees verder

Nieuwsbrief augustus

28-8-2013

Welkom bij onze augustus nieuwsbrief! De nazomer gaat van start en dat betekent dat merendeel van u weer veilig thuis is van vakantie. Hopelijk heeft u een goede vakantie gehad! In deze nieuwsbrief krijgt u antwoord op vragen als: wat is een INR, wat moet ik doen als ik vergeet mijn INR door te geven en hoe staat het met de ontwikkelingen omtrent een nieuwe website?

Lees verder