RSS Feed

Nieuws

Hier vindt u een overzicht van het laatste nieuws.

Nieuwsbrief juli

31-7-2013

Welkom bij onze juli nieuwsbrief! In deze nieuwsbrief gaan wij wat meer in op de vakantieservice. Het is ten slotte nog steeds hartje zomer en velen van u hebben wellicht een mooie vakantie in het vooruitzicht. Ook bijzonder nieuws deze maand: één van onze cliënten heeft dit jaar zijn 12e Nijmeegse Vierdaagse gelopen en we hebben Bas Timmer geadopteerd!

Lees verder

Nieuwsbrief juni

26-6-2013

Welkom bij onze nieuwsbrief van juni. Het weerbeeld werkt niet mee maar de zomer is van start gegaan! Dit kan betekenen dat u binnenkort de koffers pakt naar een zonnige bestemming. In deze editie van onze nieuwsbrief daarom meer informatie voor op reis

Lees verder

Nieuwsbrief mei

29-5-2013

Welkom bij onze nieuwsbrief van mei. Deze maand een boordevolle editie met onder andere informatie rondom INR-schommelingen en de nieuwe samenwerking met Zorgvilla's Twente. Ook willen wij uw aandacht vragen voor onze Facebookactie die we op touw hebben gezet voor Stichting Hartekind.

Lees verder

Meten tijdens de feestdagen

15-12-2014

Zoals u weet is het niet verstandig om in het weekend en met feestdagen te meten in verband met verminderd toezicht.

Lees verder

Heparines

8-5-2015

Heparines zijn opgebouwd uit een complexe keten. Afhankelijk van de opbouw van deze keten hebben de verschillende soorten heparines verschillende eigenschappen.

Lees verder

Nieuwsbrief november 2017

9-11-2017

Wanneer de temperatuur daalt en uw handen & vingers kouder zijn, kan het lastiger zijn een goede bloeddruppel te verkrijgen. In deze nieuwsbrief geven wij onder andere een aantal tips die u helpen bij het uitvoeren van de vingerprik.

Lees verder

Priktips bij koude handen en vingers

1-3-2018

Wanneer de temperatuur daalt en de handen en vingers kouder zijn, kan het lastiger zijn een goede bloeddruppel te krijgen voor de INR meting. Dat heeft te maken met de haarvaten die bij kou samentrekken waardoor er minder bloed doorheen stroomt. Probeert u in dit geval eens het volgende.

Lees verder

Nieuwsbrief maart 2018

1-3-2018

Als je antistollingsmiddelen gebruikt, dan zijn er een aantal zaken waar je rekening mee moet houden, waaronder het doorgeven van medische klachten, verandering van medicijnen en ingrepen/opnames. U leest er over in deze nieuwsbrief.

Lees verder

Nieuwsbrief juni 2018

4-6-2018

Onlangs heeft een groot deel van u een uitnodiging ontvangen voor ons tevredenheidsonderzoek. U heeft in groten getale de vragenlijst ingevuld. Daar zijn we erg blij mee! In deze nieuwsbrief delen wij de resultaten met u. Verderop in de nieuwsbrief kunt u door een muzikale vraag te beantwoorden een muzikale prijs winnen. Kleine hint: met deze prijs heeft u toegang tot een bibliotheek met miljoenen nummers. Ideaal voor in de auto of op vakantie!

Lees verder

Nieuwsbrief januari 2019

11-1-2019

2019. Weer een frisse start, ofwel: nieuwe ronde, nieuwe kansen. Een van onze goede voornemens? Het verder verbeteren van onze dienstverlening, daarover verderop in het jaar meer. Namens al onze medewerkers wensen wij u een práchtig, zorgeloos & liefdevol 2019. Wij gaan ervoor. U ook?

Lees verder