Trombose Zelfzorg

  Wat is Trombose Zelfzorg?

  Indien u bepaalde bloedverdunners gebruikt (acenocoumarol of fenprocoumon), is het noodzakelijk dat de mate van stolling van uw bloed, de INR waarde, regelmatig wordt gecontroleerd door een trombosedienst.

  Lees verder

  Kosten & vergoeding

  De zorg die wij verlenen valt onder de basisverzekering en wordt vergoed door uw Nederlandse zorgverzekeraar (met inachtneming van het algemene eigen risico). Iedereen die in Nederland woont of werkt is wettelijk verplicht om zich te verzekeren tegen ziektekosten uit de basisverzekering.

  Lees verder

  Wat zijn de voordelen

  Totale vrijheid, gaan en staan waar u wilt; dat wil toch iedereen? Met het zelfzorgprogramma van De Nationale Trombose Dienst is dit mogelijk.

  Lees verder

  Starten met Trombose Zelfzorg

  Nadat u zich via de website heeft aangemeld, krijgt u hiervan per e-mail een bevestiging. Daar in staat uw gebruikersnaam en uw wachtwoord, hiermee kunt u inloggen op onze website.

  Lees verder

  Zelfmeetapparatuur

  De INR waarde wordt gemeten met een zelfmeetapparaat. Zodra u start met het zelfzorgprogramma van De Nationale Trombose Dienst ontvangt u een zelfmeetapparaat in bruikleen. De Nationale Trombose Dienst werkt met twee soorten apparaten; de Coaguchek XS en de qLabs ElectroMeter. De meetapparaten zijn betrouwbaar en eenvoudig te bedienen.

  Lees verder

  Prikinstructies

  Prikinstructies voor Trombose zelfzorg. Prikken met INR Ratio 2 en Coagucheck Roche.

  Lees verder

  De vakantieservice

  Ook tijdens uw vakantie of op reis kunt u gebruik maken van De Nationale Trombose Dienst.

  Lees verder