Uw zorgaanbod eenvoudig uitbreiden? De serviceverlening voor uw trombosepatiënten kosteloos optimaliseren? Meld uw organisatie of (buurt)zorgteam dan aan voor Geholpen Trombosezorg (GTZ) van De Nationale Trombose Dienst (NTD).

  • Pijnloze trombosezorg aan huis
  • Eenvoudige, nauwkeurige meting
  • Continue, online monitoring
  • Geen rondslingerende doseerbriefjes meer
  • Efficiëntere zorgmomenten (geen onderbrekingen door de prikzuster)
  • 24/7 medisch support

Geholpen Trombosezorg kan eenvoudig tijdens het door u gewenste zorgmoment worden ingepast. Ook kunt u op elk moment eenvoudig eerder, later of extra meten; bijvoorbeeld bij het vermoeden van een complicatie of bij symptomen van een ziekte.

Vergoeding & verzekering

Geholpen Trombosezorg (GTZ) van de NTD wordt ook in 2020 volledig – vanuit de basisverzekering – vergoed door elke Nederlandse zorgverzekeraar behalve door VGZ en haar merken. Voor VGZ gelden afwijkende voorwaarden, het e.e.a. is afhankelijk van de woonplaats, neemt u contact met ons op om de voorwaarden door te nemen.

Uiteraard geldt voor elke cliënt wel het verplichte eigen risico, dus dat moet hij of zij – afhankelijk van de verzekeringsvoorwaarden – (deels) zelf betalen.

Wij declareren de kosten voor GTZ rechtstreeks bij de zorgverzekeraar behalve voor VGZ. En uw vergoeding per cliënt? Die ontvangt u achteraf per kwartaal en rechtstreeks van de NTD.

Continue monitoring

Uw zorgverleners geven de INR-waardes – en andere relevante informatie zoals medicijngebruik en klachten – eenvoudig aan ons door via het persoonlijke, online zorgdossier van betreffende cliënt. Vanzelfsprekend houden wij nauw contact met alle andere specialisten* rondom uw cliënt, en grijpen in waar nodig. En heeft u vragen? Ons doseerteam staat 24/7 voor u klaar.

*Huisartsen, apothekers en andere zorgverleners